ACT in business

Waarom een ACT training voor uw werknemers?

Het is ongelooflijk hoeveel prikkels wij op een dag tot ons krijgen, hoe we ontelbare keren per dag afgeleid worden door iets buiten onszelf (denk aan een mobiele telefoon waar je een bericht op ontvangt) en hoe wij door onze omgeving bewust, dan wel onbewust, beïnvloedt worden  in de keuzes die wij maken (denk aan reclames).

Enerzijds heeft ons – door de jaren heen steeds verder ontwikkelde-  brein ons veel gebracht; denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen op het gebied van medische technologie. Anderzijds zijn we steeds meer vanuit ons ‘hoofd’ gaan leven; we willen alles begrijpen, analyeren en evalueren. Hierdoor kampen er steeds meer mensen met stress, angst en burn-outklachten. 

ACT brengt weer balans in ons leven. Het helpt ons om te gaan met uitdagingen in het leven en hoe ons hoofd (verstand) daarin een rol speelt. ACT helpt ons bewust worden van de dingen die écht belangrijk voor ons zijn én ook daadwerkelijk stappen te nemen richting een waardevol leven.

ACT trainingen en workshops op maat

ACT is effectief bevonden bij verschillende angststoornissen, depressie, chronische pijn, psychotische stoornissen,
drugsgebruik, trichotillomanie en bij epilepsie en diabetes (Pull, 2008; Dahl et al., 2005; Gutiérrez et al., 2004; Eifert & Heffner, 2003). ACT wordt steeds breder toegepast, in het onderwijs, de medische wereld en in het bedrijfsleven.

Ik ben van mening dat ACT een enorm waardevolle gedragstherapie is die aansluit bij de uitdagingen waar wij als mens in de moderne maatschappij voor komen te staan.

Wilt u voor uw werknemers een eenmalige kennismaking met ACT of een meerdaagse ACT-cursus? Ik bied ACT-workshops en trainingen op maat aan. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier, ik hoor graag uw wensen! 

Mijn workshops/trainingen zijn:

Coach-Zwolle-ACT-Heleen-Kruitbosch-afspraak

Mijn missie

Ik ben Heleen, ACT Coach Zwolle. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ACT. Dit is ontstaan in een persoonlijk ontwikkeltraject, waarin ik zelf heb mogen ervaren hoe ACT mij handvatten heeft gegeven om te gaan met de obstakels van het leven. Dit gun ik iedereen en van daaruit zet ik mij met veel enthousiasme en passie in voor het werk! Neem gerust contact met met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik kom graag in contact met u!

1:1 coaching

Individueel coachingstraject
lifecoach | stresscoach | angstcoach

groepstraining

Samen kom je verder!
Meld je aan voor de 6-daagse ACT groepstraining.
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hoi,

Voel je vrij om hier snel en eenvoudig je vraag via WhatsApp te stellen!

Hartelijke groet,

Heleen