Heleen-Kruitbosch-ACT-Coach-Zwolle

Zelf heb ik ervaren wat de positieve invloed van ACT op mijn leven is. Dit gun ik iedereen en van daaruit zet ik mij met veel passie en enthousiasme in voor het werk.

Heleen Kruitbosch

ACT Coach, Zwolle

Over
heleen.

Mijn naam is Heleen Kruitbosch. Ik werk als zelfstandig gevestigd ACT Coach in Zwolle. Van oorsprong ben ik medisch maatschappelijk werker van beroep. In 2015 kwam ik voor het eerst in contact met ACT en vanaf dat moment heeft het me niet meer losgelaten. Ik volgde een basisopleiding en verdiepingscursus tot ACT trainer en een online scholing van de grondlegger van ACT (dr. Steven C. Hayes). Momenteel ben ik in opleiding tot ACT & Psychosociaal therapeut. Ik ben geregistreerd in het coachregister van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de ACBS Bene (Association for Contextual and Behavioral Science). Van hieruit blijf ik voortdurend bezig blijf met persoonlijke en vak-inhoudelijke ontwikkeling. 

Zelf heb ik ervaren wat de positieve invloed van ACT op mijn leven is. Ik heb een periode gekend waarin angst en vermoeidheid de overhand hadden in mijn leven. Het ‘normale’ dagelijks leven was opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Het lukte mij niet meer om te genieten van de dingen die belangrijk voor mij zijn, zoals mijn familie en de natuur.
Door ACT heb ik geleerd hoe ik ruimte kan maken voor moeilijke gevoelens en gedachten in mijzelf en hierdoor voel ik me beter weerbaar voor de lastige dingen in het leven. Het betekent niet dat ik geen moeilijkheden meer in het leven tegen kom, maar wel dat ik weet hoe ik hiermee om kan gaan. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik ‘voluit’ leef; ik ervaar het leven voluit, met al zijn mooie en minder mooie kanten. Dit gun ik iedereen en van daaruit zet ik me met veel passie en enthousiasme in voor het werk.